Een iHeatpanel als hoofdverwarming gebruiken is zeker weten de beste een optie. U kan hier bijvoorbeeld ook voor kiezen als uw huidige verwarming niet voldoende capaciteit heeft. Bereikt u met uw huidige conventionele verwarming niet uw gewenste temperatuur? Met ons eigen een Maxxinno warmtepaneel kan u de kamer eenvoudig en snel verwarmen zonder een extra radiator te plaatsen. Dankzij de lage piekspanning van onze eigen panelen hoeft extra verwarmt u in huis niet meer met hoge kosten. Onze piekspanning is namelijk zéér laag met 1300 Watt. Met een piekspanning van één 1300 Watt warmtepaneel van Maxxinno is al voldoende om 25 m2 te verwarmen.

Ook als hoofdverwarming voor de badkamer

In de badkamer kan het vooral in de ochtend fris aanvoelen. Op het moment dat het warm begint te worden bent u de badkamer al weer uit. Een mooi alternatief is het iHeatpanel. U kan dit paneel ook als spiegel aan de wand bestellen of als een wit panel op aan het plafond plaatsen. Op het moment dat de verwarming aanslaat voelt u nagenoeg direct de warme infraroodstraling op uw lichaam. Daarbij wordt niet meer specifiek de met lucht verwarmt. Bij infraroodstraling worden materialen binnen het bereik van het paneel opgewarmd. U kan dus zelf verwarmt worden, maar ook de badkamervloer en wanden. U heeft het zo veel aanzienlijk sneller aangenaam warm. U verliest zo ook minder snel warmte omdat de warmte deels wordt opgeslagen in de ruimte.

Goedkoper en meer comfort bij verwarmen

Het is veel goedkoper om een warmtepaneel te plaatsen voor een comfortabele warmte in een ruimte, dan een extra radiator. Als eerste liggen de verbruikskosten laag dankzij onze innovatieve thermostaat. Na de opwarming van een ruimte neemt de piekspanning aanzienlijk af en gaat de verwarming terug naar een verbruik tussen de 50 en 150 Watt. Gemiddeld bent u € 0,025 per uur kwijt voor een extra warmtepaneel in huis. Dit is een stuk voordeliger dan verwarmen met een c.v. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen installatiekosten heeft omdat u het paneel eenvoudig zelf kan installeren. Nog een voordeel is dat er geen onderhoud aanzit. U kan maar liefst 20 tot 25 jaar volop van uw warmtepaneel genieten zonder extra hoge kosten.

Maak ook kennis met uw nieuwe hoofdverwarming

Wilt u graag aan den lijve ervaren hoe het is om uw woning bij te verwarmen met infraroodstraling van Maxxinno? Maak dan een afspraak en kom het eens ervaren in ons experience center en ervaar de aangename warmte met infraroodstraling. U kunt hiervoor een afspraak aanvragen middels onze website.

Bijverwarming Maxxinno

 

Maxxinno bijverwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen Aurora

maxxinno infrarood verwarming Aurora

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer