MAXXINNO BUDDY PRO

Maxxinno Buddy Pro

PROFESSIONELE MOBIELE BEDRIJFSVERWARMING MET GEÏNTEGREERDE AANSTURING

Maxxinno, innovator op het specifieke gebied van HF-infrarood ruimteverwarming blijft ontwikkelen. Ditmaal betreft het een professionele mobiele krachtige werkplaats-verwarming met een door Maxxinno zelf ontwikkelde aansturing waardoor er met 1 enkele Buddy Pro een groot gebied tot maar liefst 25m2 probleemloos verwarmt kan worden.

Een MAXXINNO BUDDY PRO is een zeer krachtig en eenvoudig verplaatsbare trolley. Standaard is de trolley uitgerust met een krachtig en zeer energiezuinig 120x60cm, 2000w Maxxinno iHeatpanel.

In principe is de MAXXINNO BUDDY PRO ontwikkeld voor werkplekken verwarmen zoals b.v. garage verwarmen, werkplek magazijn verwarmen, werkplaats, bouwdroger, noodverwarming, renovaties, nieuwbouw, etc, etc. en dit zelfs op tochtige locaties. Kortom een comfortabele energiezuinige verwarming, en inzetbaar op elke locatie waar een comfortabele warmte gewenst is.

Voorbeeld: op een afstand van 6m van het onderwerp kan een Buddy Pro op een breedte van 10m+ en een hoogte van 3m+ worden bereikt.

Waarom een hal van b.v. 500m2+ geheel verwarmen wanneer er maar op b.v. 20m2 wordt gewerkt?

AANSTURING TEMPERATUUR.
Wanneer u een deel van een ruimte zoals b.v. een groot magazijn wilt verwarmen dan is een thermostaat uiteraard zinloos. Aan de voorzijde van de zuil bevind zich daarom een eigen door Maxxinno ontwikkelde aansturing waarvan de elektronica zich veilig binnen in de zuil bevind. Het duidelijke middels LED verlichte bedieningspaneel bevind zich aan de voorzijde. Hiermee kunt u de gewenste warmte procentueel met kleine stappen van 5% tot aan 100% regelen.

De BUDDY PRO is probleemloos, direct en in elke denkbare ruimte inzetbaar en zal altijd voor een zeer comfortabele zorgdragen. De eerste warmte is reeds binnen minuten duidelijk merkbaar.

Met de Power regulator kunt u met stappen van 5% traploos het gewenste percentage van de piekspanning (lees temperatuur) instellen.
Deze is instelbaar van 5% tot 100% oftewel van 5w tot 2000w.

Dankzij deze mogelijkheid kunt u een constante exacte temperatuur bewerkstelligen en veel energie besparen i.p.v. verspillen. Ook de BUDDY PRO verwarmt accumulerend waardoor personen en zelfs werkstukken en gereedschappen aangenaam worden verwarmt. 

Een BUDDY PRO is zeer veelzijdig en kan uiteraard ook worden ingezet als droger voor verf en spuiterijen. Doordat er niet wordt verwarmt middels convectie (lucht) is er geen of een minimale verplaatsing van irritante geuren. 

Specificaties van de MAXXINNO BUDDY PRO.

Kantelbaar iHeatpanel  +5° / -12°
Rotatie 90°
Hoogte verstelbaar Nee
Draagvermogen Max 50 kg
Zwenkwielen 4 stuks Zwaar uitgevoerd met
blokkering
Afstand tot vloer 212mm
Verrijdbaar Ja, zwenkwielen met
rem
Kleur Zilvergrijs/zwart
aluminium
Afmeting voet 82,8 x 70cm
Voorzien van; Verlengkabel 3-aderig
10 mtr (IP44)

Specificaties van de MAXXINNO iHEATPANEL 120X60CM/2000W.

Voorzien van SSG 6mm gehard glas
(Heat-Soaked)
Installatie Plug & Play
Vermogen 2000w piek
Warmtebereik Ong. 20m2 – ong. 8 m1
Afmeting 1196 mm x 594mm
Gewicht 15 Kg
Voedingsspanning  220v/230 VAC
Nominale stroom 8.7 Amp
Aansturing temperatuur Geïntegreerd (Maxxinno ISD
Intelligent Saving Device)
CE Conformiteit EN 60730-2-9-95
CE Norm IEC/CE6033
Straling smog Zeer laag, slechts 4 mW
(Een gsm geeft 2.000 mW)