MAXXINNO BUDDY PRO,  een unieke werkplaatsverwarming

Maxxinno Buddy Pro

PROFESSIONELE MOBIELE LOCALE BEDRIJFSVERWARMING MET GEÏNTEGREERDE AANSTURING.

Maxxinno, innovator op het specifieke gebied van HF-Professionele mobiele infrarood ruimteverwarming blijft ontwikkelen. Ditmaal betreft het een krachtige werkplaats-verwarming met een door Maxxinno ontwikkelde aansturing. Hierdoor kan er met 1 enkele Buddy Pro een groot verticaal gebied tot ong. 25m2 probleemloos verwarmen.

Een MAXXINNO BUDDY PRO is een eenvoudig verplaatsbare trolley met zacht rubberen grote wielen. Standaard is de trolley uitgerust met een krachtig en zeer energiezuinig 120x60cm, 2000w Maxxinno iHeatpanel inclusief procentueel instelbare warmte.

Deze mobiele werkplaats infrarood verwarming is overal inzetbaar. In principe is de MAXXINNO BUDDY PRO ontwikkeld voor werkplekken verwarmen zoals b.v. garage verwarmen, werkplek magazijn verwarmen, werkplaats verwarming, bouwdroger, noodverwarming, renovaties, nieuwbouw, etc, etc. Dit laatste zelfs op tochtige locaties. Kortom een comfortabele energiezuinige verwarming en inzetbaar op elke locatie waar een comfortabele warmte gewenst is.

We kunnen naar behoefte elk type iHeatpanel is op het statief te plaatsen. We adviseren u echter om welk type het best bij uw situatie past.

Voorbeeld: op een afstand van c.a. 6m1 van het te verwarmen onderwerp kan een Buddy Pro een breedte van 10m1 en een hoogte van c.a. 6m1 worden bereikt.

Waarom een hal van b.v. 500m2+ geheel verwarmen wanneer er maar op een gedeelte (b.v. 50m2) hiervan wordt gewerkt?

AANSTURING TEMPERATUUR.
Wanneer u een deel van een ruimte zoals b.v. een groot magazijn wilt verwarmen dan is een thermostaat uiteraard zinloos. Aan de voorzijde van de zuil bevind zich daarom een eigen door Maxxinno ontwikkelde aansturing waarvan de elektronica zich veilig binnen in de zuil bevind. Het duidelijke middels LED verlichte bedieningspaneel bevind zich aan de voorzijde. Hiermee kunt u de gewenste warmte procentueel regelen.

De BUDDY PRO is probleemloos, direct en in elke denkbare ruimte inzetbaar en zal altijd voor een zeer comfortabel klimaat zorgdragen. Comfort dient de mens en dus is de eerste warmte is reeds binnen minuten zeer comfortabel en sereen merkbaar.

Met de Maxxinno Power regulator kunt u met stappen van 5% traploos het gewenste percentage van de piekspanning (lees temperatuur) instellen.
Dit is met minimale stappen instelbaar van 0% tot 100% oftewel van 0w tot 2000w.

Dankzij deze mogelijkheid kunt u een exacte constante temperatuur bewerkstelligen en veel energie besparen i.p.v. verspillen. Ook de BUDDY PRO verwarmt accumulerend waardoor kleding en zelfs werkstukkenzeer  aangenaam worden verwarmt. Doordat de Buddy Pro op basis van accumulatie verwarmt worden zelfs uw gereedschappen aangenaam verwarmt. 

Het iHeatpanel van Maxxinno kan op b.v. een afstand van 5mtr een wand tot 40mtr drogen. Afhankelijk van het type verf en de temperatuur in de ruimte kan er in sommige gevallen zelfs nog meer mtr2 droog oppervlak worden bereikt.

Een BUDDY PRO is zeer veelzijdig en is bij uitstek zeer geschikt in de semi conductorindustrie of operatiekamers van ziekenhuizen. Vanzelfsprekend kan een Buddy Pro ook worden ingezet als droger voor het schilderwerk en spuiterijen. Doordat er niet wordt verwarmt middels convectie (lucht) is er een minimale verplaatsing van stof en/of irritante geuren. Accumulerend verwarmen verwarmt van binnenuit zodat er relatief snel kan worden gedroogt. 

 Maak nu een afspraak voor een gratis uitgebreide vrijblijvende demonstratie!      info@maxxinno.nl of bel 0487 769 049

 Specificaties van de MAXXINNO BUDDY PRO.

Kantelbaar iHeatpanel  +5° / -12°
Rotatie 90°
Hoogte verstelbaar Nee
Draagvermogen Buddy Max. tot 50 kg. Gew. paneel 12kg.
Zwenkwielen 4 stuks Zwaar uitgevoerd met rem
Afstand tot vloer 6 cm
Verrijdbaar Ja, 4 st. zwenkwielen
Kleur Zilvergrijs/zwart
aluminium
Afmeting voet 82,8 x 70cm
Voorzien van; Verlengkabel 3-aderig
10 mtr (IP44)

Specificaties van de MAXXINNO iHEATPANEL 120X60CM/2000W.

Voorzien van SSG 6mm gehard glas
(Heat-Soaked)
Installatie Plug & Play
Vermogen 2000w piek
Warmtebereik Ong. 20m2 – ong. 8 m1
Afmeting 1196 mm x 594mm
Gewicht 15 Kg
Voedingsspanning  220v/230 VAC
Nominale stroom 8.7 Amp
Aansturing temperatuur Geïntegreerd (Maxxinno ISD
Intelligent Saving Device)
CE Conformiteit EN 60730-2-9-95
CE Norm IEC/CE6033
Straling smog Zeer laag, slechts 4 mW
(Een gsm geeft 2.000 mW)