INFRAROOD VERWARMING: HET NIEUWE VERWARMEN

Uw eigen regelbare zonnetje in huis.

Infrarood verwarming: Het nieuwe verwarmen

THE ORIGINAL!  AV- infrarood verwarming van Maxxinno als een allesvervangende hoofdverwarming wint steeds meer terrein. Kies daarom ook voor zekerheid en kwaliteit zoals vele duizenden dat al vóór u deden en laat u informeren door ons specialistisch team. Maxxinno warmtepanelen zijn bedoeld als hoofdverwarming en het is daarmee hét professionele product dat al het overige aan verwarming vervangt. Het is tevens een zeer aantrekkelijk alternatief voor uw elektrische centrale verwarming.

Infraroodverwarming tech niek is een revolutionair, gezond en vooral een zeer energiezuinige centrale verwarming als vervanging voor elk bestaand verwarmingssysteem, dit gaat zeker ook op voor een warmtepomp. Mede dankzij onze unieke, intelligente, draadloze thermostaat dat exclusief en alleen bij Maxxinno en haar gecertificeerde dealers verkrijgbaar is.

Maxxinno stelt het milieu centraal .
Maxxinno levert een onderhoudsvrij verwarmingssysteem met een lange levensduur van 25 jaar. Daarnaast is het systeem na 25 jaar ook geheel recycleerbaar. Het paneel produceert geen Co2 en geeft geen elektrosmog.

Andere belangrijke voordelen van Maxxinno AV warmtepanelen zijn; 

Veel m2 vloeroppervlak met één enkel Maxxinno plafondpaneel het nieuwe verwarmen.

Een zeer comfortbele snelle verwarming dat aanvoelt als een zachte warme deken die op u neerdaalt. 

Een snelle en dus kostenbesparende installatie.

Een besparing in uw stookosten van 40% dankzij onze unieke thermostaat.

De meest gezonde verwarming ooit.

Een levensduur van minimaal 25 jaar.

Maar liefst 10 jaar gratis garantie op een Maxxinno paneel.

Geen onderhoudscontract wat u een jaarlijkse besparing opleverd van minimaal 150,00 euro.

Sinds 18 jaar geen uitval bekend dankzij de degelijke Duitse kwaliteit en het gebruik van uitsluitend de beste materialen. 

Een kostenloos advies voor uw specifieke pand en een uitgebreide demonstratie op ons kantoor van 400m2 dat we dagelijks op 23°C verwarmen. (full electric gebouw). 

 

Infraroodpaneel met thermostaat. Stralingswarmte is op geen enkele wijze te vergelijken met luchtverwarming (convectie, c.v. gas, c.v. olie, straalkacheltje elektrisch, etc.) Bij stralingswarmte op basis van HF-infrarood hoort een daarvoor speciaal ontwikkelde thermostaat. Maxxinno levert haar warmtepaneel daarom uitsluitend met de eigen unieke thermostaat. Dankzij deze thermostaat worden exact de gewenste temperaturen bereikt door de gehele ruimte en wordt er een besparing op uw stookkosten van 40% zelfs gegarandeerd.  

Maxxinno financieringsmogelijkheid infrarood verwarming

Binnenkort gaat Nederland gasloos. Hierdoor wordt uw conventionele c.v. gasverwarming verleden tijd en zal u min of meer noodgedwongen moeten kiezen voor een andere verwarmingsmogelijkheid als hoofdverwarming voor uw woning. Voor de meeste onder ons valt dit koud op het dak en heeft men niet gerekend op een dergelijke hoge kostenpost binnen een relatief korte termijn. Welk alternatief past en/of voldoet volledig bij uw wensen. Spreekt u hiervoor uw spaarpotje aan of sluit u hiervoor een financiering af? 

Geld lenen kost natuurlijk geld. U betaalt immers rente voor het geleende geld. Maar hoe interessant is het als de besparing op je stookkosten de rente ruimschoots overstijgt? Maxxinno kent een zeer interessante mogelijkheid met een uitzonderlijk lage rente, vraag ernaar tijdens uw vrijblijvende bezoek op afspraak. 

Onderstaand vindt u een greep uit de voordelen bij gebruik van een Maxxinno hoofdverwarming;

Installatie-
kosten:
Geen tot zeer lage kosten
(plug & play)
Onderhouds-
contract:
Geen
Levensduur: 20 tot 25 jaren
Comfort: Zeer hoog en snel
Garantie: 10 jaar gratis
Energieverbruik: Besparingen op uw stookkosten van 40% zondermeer mogelijk.
Thermostaat/
aansturing:
Maxxinno thermostaat besparend en speciaal voor IR-verwarming. (Stralingswarmte)
Meer weten? Wij verwarmen in ons 400m2 gasloos bedrijfspand alle kantoorruimten op een temperatuur van 23°C zodat u naast een complete uitleg en alle antwoorden op uw vragen waarbij u ook nog eens een persoonlijke ervaring kunt opdoen.

 

MAXXINNO ORGANISEERT OOK WORKSHOPS!

Het persoonlijk vragen stellen en zich laten informeren is altijd en voor iedereen de meest prettige optie. Het aan den lijve ervaren, het kennis maken en het laten aantonen geeft tenslotte een betrouwbaar bewijs van de werking van elk product. 

Maxxinno is zich hiervan terdege bewust en biedt deze mogelijk aan in de vorm van een Workshop. Zonder al teveel technische termen en in een voor iedereen begrijpelijke taal zal uitleg worden gegeven over het fenomeen "accumulerend verwarmen". 

Wanneer u als particulier of bedrijfsmatig geïnteresseerd bent in het deelnemen aan een van deze workshops, dan kunt u zich hiervoor opgeven via de home pagina (www.maxxinno.nl ). Let wel op: om iedereen te woord te kunnen staan, zijn het aantal zitplaatsen beperkt.

Het nieuwe elektrische verwarmen (Uw huis verwarmen met stroom).

Of het nu is voor een WONING, KANTOOR, WINKEL, ZORGINSTELLING, VAKANTIEWONING, SPORTVERENIGING, HOBBYRUIMTE, INDUSTRIE, KASSENBOUW of welke ruimte dan ook. Maxxinno heeft gegarandeerd ALTIJD... voor elke  ruimte een 100% passende oplossing in infrarood verwarming.

Dus warmte, zoals warmte altijd al bedoeld is. Vanaf nu geen ontsierende en stoffige c.v. buizen en armaturen meer aan de wand. Geen onderhoud, geen hoge installatiekosten, geen irritante geluiden, geen geïrriteerde huid of last van contactlenzen, maar een zachte warme deken die op u neerdaalt. De temperaturen worden per ruimte gestuurd, zodat een ongebruikte ruimte ook niet onnodig verwarmd hoeft te worden. En dus last but not least... altijd een zeer snelle en comfortabele temperatuur, én een aantrekkelijke energiebesparing.

Hoe functioneert een infrarood verwarming?

Een stralingsverwarming genereert infraroodstraling en is vergelijkbaar met het heerlijke gevoel van zonnewarmte. In tegenstelling tot conventionele verwarming verwarmt een Maxxinno paneel niet de lucht, maar de omliggende gebieden die zich binnen het bereik van een paneel bevinden. Fysieke materialen, wanden, vloeren, meubels, personen e.d. worden op zeer aangename temperaturen verwarmd. Tijdens en na het opwarmen van deze fysieke materialen wordt de warmte weer vrijgegeven aan de ruimte. Dus daarna wordt de “lucht” in een ruimte verwarmd. Het is erg belangrijk dat de voorzijde van een infrarood paneel uit glas bestaat. Glas geeft deze “warmte-uitstraling” namelijk het snelst vrij en tevens wordt het grootst mogelijke bereik behaald. De meest ideale temperatuur van dit glas is tijdens het opstarten (ongeveer 130°C) waardoor de warmte zo ver mogelijk en toch zeer aangenaam de ruimte wordt ingestraald. Bij deze temperatuur worden de grootste afstanden qua warmte behaald en vindt er dus een snelle verwarming plaats van uw ruimte. Nadat de temperatuur is behaald neemt de warmte van het glas af tot ongeveer 40°C (lichaamstemperatuur). (De achterzijde van een infraroodpaneel is bij normaal gebruik max. 25°C). Bij een glazen warmtepaneel is de warmte merkbaar tot op een afstand van ongeveer 3 tot 4 meter, ongeveer 10x het bereik van een convectie (c.v.) dus. Of u nu 50 cm of 3 meter van een paneel verwijderd bent, de warmte-uitstraling van een paneel is altijd comfortabel! Ook zeer duurzaam verwarmen? Neem dan nu contact op!

U kunt geaccumuleerde warmte in fysieke materialen in beperkte mate vergelijken met de zon.

Voorbeeld: wanneer de zon een uurtje uw tuin verwarmt en vervolgens voor een uurtje achter de wolken verdwijnt, dan zullen uw buitenmuren en uw bestrating nog een lange tijd warmte uitstralen terwijl de lucht al is afgekoeld. (geaccumuleerde warmte).

Er worden ook infraroodpanelen met een kunststof of metalen oppervlak aan de voorzijde aangeboden. Deze hebben meestal een bereik tot maximaal 1 meter en zijn bedoeld als “infrarood bijverwarming”. De oppervlaktetemperatuur van dergelijke panelen bedraagt in veel gevallen ongeveer 90°C. Wanneer u met een infrarode bijverwarming van 90°C oppervlaktetemperatuur een ruimte wilt opwarmen, dan zult u meer panelen moeten plaatsen met een hoger verbruik. Dit hogere verbruik is dan noodzakelijk omdat de plaat geaccumuleerd wordt verwarmd (lage reikwijdte) en niet de fysieke materialen. Een dergelijk paneel zal dan als hoofdverwarming lang moeten doorverwarmen doordat de uitgestraalde warmte nagenoeg direct naar het plafond zal stijgen (vergelijkbaar met c.v. oftewel convectie).

De stookkosten bij gebruik van infraroodpanelen, stroomverbruik en berekening van warmtebelasting.

Het wattage van een infrarode hoofdverwarming en het daarbij behorende formaat van een paneel bepalen het aantal vierkante meters dat verwarmd kan worden.

Hoeveel Watt heb ik nodig per vierkante meter voor mijn infrarood verwarming en hoe hoog is het verbruik voor een radiator per ruimte? Bij gebruik van een infrarood warmtepaneel zijn 2 essentiële factoren bepalend: de warmtebelasting (Wattage per vierkante meter) en het warmteniveau. Een optimaal geïsoleerde ruimte is altijd te adviseren maar speelt bij infrarood verwarming een minder grote rol dan bij convectie. Bij convectie wordt namelijk alleen de omgevingslucht verwarmd en in veel mindere mate de fysieke materialen. Doordat convectie-verwarming door de ruimte circuleert zal deze steeds weer worden afgekoeld en zal de restwarmte opstijgen naar het plafond.

Het berekenen van welk paneel u per ruimte nodig heeft.
Doordat men met infrarood verwarmen geen lucht verwarmt maar accumulerend, wordt er niet gerekend met een hoeveelheid kubieke meters inhoud, maar met het aantal m2 vloeroppervlak x 50w. Daarbij telt men zoals bij de meeste verwarmingssystemen ongeveer 20% op voor overcapaciteit. Bedenk hierbij dat een infraroodpaneel qua capaciteit nooit te groot kan zijn, wel te klein.

Infrarood verwarming met het Maxxinno paneel kort samengevat.

Economisch: 40% of meer besparen op uw energierekening, dankzij het gebruik van onze intelligente draadloze thermostaat.
Milieuvriendelijk: geen emissie-uitstoot, geen geur, geen geluid, geen onderhoud, geen installatiekosten.
Zeer gezond: hoogfrequent infrarood geeft een positief effect op spieren, gewrichten, luchtwegen, bloedcirculatie etc.
Eenvoudige installatie: verbinden met 220/230v, gaten boren, inhaken en u kunt binnen enkele minuten comfortabel verwarmen.
Onderhoud en kosten: zelf eenvoudig plaatsen bespaart u installatiekosten én het paneel van Maxxinno vraagt geen onderhoud.
Betrouwbaarheid: alle producten kunnen vrijblijvend op afspraak worden gedemonstreerd. U kunt dan binnen enkele minuten de prettige warmte ervaren.

Rechtsboven (2e foto) ziet u een foto van de achterzijde van een opengewerkte iHeatpanel.

Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar: https://www.maxxinno.nl/projecten

Kies ook voor het origineel...
Kies ook voor een iHeatpanel van Maxxinno...
Kies ook voor zekerheid en kwaliteit!

Extra informatie vind u ook op onze aanvullende website www.verwarmingelektrisch.nl . 

Infrarood verwarming van Maxxinno: het nieuwe verwarmen

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen Aurora

maxxinno infrarood verwarming Aurora

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer