BESPARING ENERGIEKOSTEN BIJ INFRAROOD VERWARMING VAN MAXXINNO.

Verwarmen of verarmen?

Sinds 1999 is Maxxinno op zeer innovatieve wijze in ontwikkeling met haar revolutionair iHeatpanel voor besparing van energiekosten. Nadat we ons iHeatpanel als centrale verwarming infrarood in 2007 succesvol op de markt brachten, zijn er vele imitaties op de markt gekomen. Deze zijn echter alleen bedoeld als bijverwarming en daarmee gelijk aan elektrische radiatoren met een hoog verbruik. Tijdens vele onderzoeken in eigen huis is gebleken dat infrarood verwarmen het meest effectief is, wanneer een panel aan het plafond wordt geplaatst. Een panel verwarmt namelijk onder een hoek van 160° en kan dus hangend aan het plafond het gehele gebied met gemak op de gewenste temperatuur comfortabel verwarmen. Door onze iHeatpanels effectief in te zetten is een besparing energiekosten zeer zeker mogelijk.

Een infrarood verwarmingspaneel is NIET uw kachel! Bij het orginele infrarood verwarmen is een infrarood verwarmingspaneel indirect uw kachel.

Infrarood verwarming behoort accumulerend te verwarmen. Dit houdt in dat alle vaste lichamen zoals o.a. kasten, tafels, wanden, vloeren, huisdieren, maar ook het menselijk lichaam zeer aangenaam worden verwarmd. Deze warmte verlaat vervolgens de opgewarmde fysieke materialen en vult uw ruimte op serene wijze. De warmte die uitgestraald wordt door een infrarood paneel, moet dan ook ten alle tijde prettig voelbaar zijn tot op een afstand van ongeveer 3 meter. Oók dit maakt het panel van Maxxinno uniek!

Infrarood verwarming prijs.

Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in prijzen. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Daarbij komt de betrouwbaarheid en serviceverlening.

Betrouwbaarheid: een rigoureuze eindcontrole na productie.

Kwaliteit gebruikte materialen: 5 jaar garantie op het panel.

Aantoonbaar: Alle uitspraken worden aantoonbaar gemaakt en duidelijk uitgelegd aan u.

Besparing energiekosten: Infrarood verwarming prijzen

Wat kost infrarood verwarming voor mijn specifieke situatie? Dat is niet even te berekenen, daarvoor is specifieke kennis van zaken noodzakelijk. Enkele belangrijke zaken zijn hiervoor zijn bijvoorbeeld wat zijn de afmetingen van uw ruimte (L.B.H), de hoeveelheid glasoppervlak van ramen, isolatiewaarde, de ligging van uw pand en welke temperatuurwens u heeft. Deze informatie bepaalt welk formaat panel (en daarmee het wattage) en het aantal panels dat u voor deze ruimte nodig heeft. Daarnaast kunnen wij geen voorspellingen doen over winterse temperaturen.

Wat kost het me dan aan energie? Het meest eerlijke en betrouwbare antwoord is; kijk naar uw huidige stookkosten en naar wat u betaald aan uw energieleverancier. Ook deze kosten zijn namelijk gebasserd op uw eigen specifieke stookgedrag en isolatieschil van uw pand. In principe kunt u deze stookkosten verlagen met 40% of meer. Uit onze 10 jarige ervaring bij klanten weten we dat dit praktisch altijd haalbaar is. De maximale kosten per uur voor een 1000w paneel bedraagt ongeveer 0,19 euro per uur (Index 13.06.'16).

Ervaring met infrarood verwarmen en besparing energiekosten

Vanaf het moment dat Maxxinno als eerste het infrarood verwarmen in de markt bracht, hebben we veel ervaring opgedaan en daarmee ons specialisme aanzienlijk verbreed. Ook weten we daardoor dat een persoonlijk advies voor uw eigen specifieke ruimte van groot belang is. Alleen dan kunt u namelijk rekenen op een tevreden resultaat. Wanneer u in praktijk het infrarood verwarmen wilt ervaren en een professionele uitleg wenst, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken op het Maxxinno adres te Beneden-Leeuwen. Inmiddels beschikken we over vele honderden klanten die met één of meer panels van Maxxinno positieve ervaringen hebben opgedaan. Dus zonder uitzondering... allemaal zeer tevreden klanten.

Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar Maxxinnno Projecten.

Voor Maxxinno infrarood verwarming ervaringen gaat u naar Maxxinno Ervaringen.

Mogen wij u ook uitdagen voor een bezoek op ons bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak en doe een ervaring op! Klik dan hier!

Maxxinno zeppelin verwarmen - Besparing energiekosten

maxxinno hoge energierekening

  

maxxinno infrarood iheatpanel

 

maxxinno thermostaat