INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL

Het Maxxinno infrarood verwarmingspaneel draagt de naam iHeatpanel als hoofdverwarming voor elke ruimte. en is het ideale alternatief om de hoofdverwarming te vervangen. Een centrale verwarming op gas gaat langzaam maar zeker uit onze woningen verdwijnen, en een goed alternatief is c.v. elektrisch verwarmen. Het is, wanneer u de juiste producten gebruikt, qua investering en verbruik zeker niet duurder om uw woning met elektra te verwarmen. Met een Maxxinno infraroodpaneel kunt kunt u revolutionair, comfortabel en zeer energiezuinig uw woning verwarmen en te genieten van een heerlijke, serene stralingswarmte. In combinatie met onze speciaal voor deze techniek ontwikkelde intelligente thermostaat voor infrarood verwarming. kunt u tot wel 40% op uw energiekosten besparen. Ondertussen kunt u uw woning in principe direct van het gas laten afsluiten. Met een Maxxinno infrarood warmtepaneel heeft u een eigen regelbare en gezonde zonnetje in huis.

Het Maxxinno verwarmingspaneel

Bij elektrisch verwarmen denkt u meteen aan torenhoge stroomkosten. Maxxinno heeft sinds 1999 niet stilgestaan bij de ontwikkeling van energiezuinig verwarmen. De eigen Maxxinno thermostaat ISD+ISD1 is daarbij een must. Met ons verwarmingspaneel verwarmt u ook eigenlijk niet elektrisch. Onze warmtepanelen worden elektrisch aangestuurd waardoor er een hoge frequentie wordt opgewekt. Om de infraroodstraling op te wekken gebruiken we elektriciteit. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt schakelt het infraroodpaneel terug naar een zeer laag vermogen en wordt de temperatuur modulerend gecontroleerd.

De verwamingspanelen verwarmen ook niet de lucht zoals een conventionele cv verwarming, maar al de fysieke materialen die zich binnen het bereik van het verwarmingspaneel bevinden. Je kunt ook zeggen; we verwarmen de lucht maar dat doen we niet mét lucht. Dit zorgt voor een zeer aangename en comfortabele temperatuur met daarbij zeer lage stookkosten. U kunt infrarood het beste vergelijken met zonnestralen die uw huid heel sereen verwarmen maar dan zonder de gevaarlijke Uv’s. De warmtestraling heeft een bereik tot wel 4 meter. U kunt met één infraroodpaneel van Maxxinno een aanzienlijk groter bereik creëren vergeleken met conventionele verwarming. Met een Maxxinno infraroodpanel van bijvoorbeeld 1300w verwarmt u probleemloos maar liefst meer dan ong. 30m2.

Een Maxxinno verwarmingspaneel zorgt altijd voor een exacte comfortabele warmte

Het maakt niet uit of u op 30 cm van het verwarmingspaneel staat of op 3 meter afstand, de warmte voelt altijd hetzelfde en zeer comfortabel. Stralingswarmte van Maxxinno zorgt dus altijd voor een comfortabele en ook snelle warmte. Doordat het paneel met stralingswarmte werkt, behaalt u sneller de gewenste temperatuur in huis. Het bereik van onze verwarmingspanelen is afhankelijk van het soort en type infraroodpaneel dat u bij Maxxinno aanschaft. Maxxinno panelen zijn te gebruiken als Warmtepomp of een Maxxinno als hoofdverwarming? en eventueel ook als bijverwarming. Wij laten u op afspraak graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Laat u gratis adviseren en voor u berekenen welk iHeatpanel paneel het best bij uw wensen past.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw nieuwe Het iHeatpanel, een perfecte synergie voor elke warmtewens..

Maxxinno verwarmingspaneel voor comfortabele warmte

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer