WIE ZIJN WIJ

Hoe zou het zijn...

1999 was het jaar waarin een idee tot uitvoering kwam: hoe zou het zijn om totaal anders te gaan verwarmen? Hoe zou het zijn als er: zeer comfortabel en snel, energiezuiniger, milieuvriendelijker, en onderhoudsvrij verwarmd zou worden? Dit alles was het uitgangspunt en tevens onze ultieme wens.

Hoe zou het zijn om een bedrijf op te zetten waar professionaliteit en expertise even belangrijk waren, waar de hierarchieen plat waren en de werknemers de mogelijkheid kregen om actief deel te nemen aan de ontwikkeling en het besluitvormingsproces? Wat zou er gebeuren als econimisch succes en persoonlijke prestaties dezelfde waarde vertegenwoordigen?

Hoe zou het zijn als er i.p.v. klanten, duizenden vrienden van Maxxinno om ons heen zouden scharen?

Sinds 1999 is oprichter Wim van Elk trouw gebleven aan zijn idee. En, het is om deze rede dat de principes achter Wim het hebben ontwikkelen tot een succesverhaal - zowel voor onszelf als voor onze klanten. We streven ernaar om elke taak vanuit een nieuw perspectief te benaderen door buiten de kaders te denken en gevestigde oplossingen uit te dagen. Bovendien laten we compromissen of beperkingen ons nooit weerhouden; integendeel, we laten ons leiden door de overtuiging dat we op de goed weg zijn.

Onze klanten ervaren dit uit eerste hand: oplossingen van Maxxinno staan bekend als praktisch, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en innovatief. Dit is ook precies wat belangrijk voor ons is. Elke dag weer verbinden we ons met een energie die uitsluitend van mensen kan afkomen die van hun werk houden.

Maxxinno passeert de verwarmingstechniek met grote sprongen.

Maxxinno is de bedenker van het accumulerend infrarood verwarmen, tegenwoordig ook wel o.a. infrarood panelen of infrarood verwarming genoemd, in de vorm van een paneel. Het ontwikkelen hiervan vond plaats in 1999, waarna het 3 jaar later voor het eerst in de praktijk werd getest in een woning, een kantoor en in een winkel. Tijdens deze periode is overduidelijk gebleken dat stralingswarmte niet goed regelbaar was met een conventionele thermostaat. Gedurende twee jaar heeft Maxxinno een unieke techniek ontwikkeld voor in haar eigen thermostaat die speciaal bedoeld is voor het verwarmen op basis van HF-infrarood. Maxxinno voert alleen haar eigen, volledig gecertificeerde en geteste producten.

Maxxinno staat voor revolutionaire innovaties en is sinds 1999 een bedrijf met een diversiteit aan producten waarbij hoogfrequent infrarood een zeer belangrijke rol speelt. Hi-end producten op het gebied van een groot comfort voor mens en dier, gekoppeld aan milieu en energiesparende aspecten. Sinds 1999 zijn we gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe verwarming in de vorm van een plafondpaneel en sinds meerdere jaren brengen we succesvol onze producten op basis van infraroodpanelen op de markt. Door onze inmiddels flinke dosis ervaring en opgedane expertise bij vele opdrachtgevers, mogen we ons alweer 15 jaren marktleider noemen in het nieuwe verwarmen. Sinds 5 tot 6 jaar worden we wereldwijd veelvuldig gekopieerd, maar bij lange na niet geëvenaard. 

Onder onze klanten bevinden zich o.a. architecten, installateurs, wooncorporaties, projectontwikkelaars, mkb, mkb+, retail, health & care, agricultuur, horeca, vele particulieren etc. Maxxinno infraroodpanelen zijn ook in principe overal en altijd succesvol toepasbaar.

Maxxinno is sinds 1999 Ambassadeur voor HF-Infraroodverwarming. 

Maxxinno is de bedenker van het nieuwe elektrisch verwarmen en sinds 1999 de leidende partij op het gebied van “Infrarood verwarming” (F.I.R.) in de vorm van een glasplaat genaamd iHEATPANEL. Het verwarmen van het systeem vindt zijn oorsprong door hoogfrequente trillingen c.q. wrijving te veroorzaken middels moleculen die zich bevinden in alle fysieke materialen. In beginsel presenteerden we het product in de markt als infraroodverwarming maar een betere omschrijving is "accumulerend" verwarmen. Accumulerend verwarmen is het opnemen van warmte bij wanden, vloeren, meubelen etc.

Het product is dankzij het grote warmtespreidingsvlak van 160° en met een reikwijdte van ongeveer 3 meter uniek en nooit geëvenaard. Dankzij deze unieke combinatie is het mogelijk dat u vele m2 vloeroppervlak kunt verwarmen met één enkele iHeatpanel. Daarom spreken wij van Maxxinno... van een infrarood hoofdverwarming.

Wat houdt deze samenwerking in voor "Het Nieuwe Verwarmen".

1. Een absoluut topproduct met een perfecte afwerking.
2. Het glas is te vervangen door een helder wit kristalglas en het aluminium frame is op elegante wijze verfijnd.
3. De temperatuur van de achterzijde van het panel was voorheen maximaal 40°C en wordt nu maximaal 20°C, hetgeen extra ten goede komt aan uw comfort en energiebesparing.
4. Een energiebesparings-GARANTIE van minimaal 40% op uw huidige stookkosten*.
5. Een comfort-garantie met een minimum aantal panelen in uw ruimte.

Om de integriteit van Maxxinno extra te onderstrepen en dit ook aan te tonen, publiceren we de vele tests en certificaten onder het kopje "Downloads” op onze website www.maxxinno.nl.

Een hoofdverwarming koopt men nu eenmaal niet even online.

Mocht u vragen hebben omtrent onze infrarood producten of mocht u een specifiek advies voor uw ruimte wensen, dan bent u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd, dus maak een afspraak (T 0487 769 049) zodat u een lange wachttijd wordt bespaard. Afspraken vinden plaats tijdens onze kantoortijden. Deze zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Het iHEATPANEL voor infrarood verwarming kent geen nadelen.

Kies ook voor zekerheid, comfort en energiebesparing, kies voor het panel van Maxxinno! Het panel kent bij uitstek geen enkel aantoonbaar nadeel. Het is ook alweer 14 jaar geleden dat onze eerste panels als hoofdverwarming onder volledige tevredenheid werden geplaatst. Daarna volgden vele honderden particulieren en bedrijven die zonder enig nadeel nog volop genieten van de comfortabele warmte én het lage energieverbruik. Dat is waar we voor staan en dat is en blijft onze hoogste prioriteit.

Alles wordt gerealiseerd op een innoverende en kosteneffectieve wijze waarbij kwaliteit en integrale innovatie voor nu en in de toekomst altijd een belangrijke rol zullen blijven spelen. Maxxinno biedt particulieren, bedrijven en overheden innovatieve oplossingen voor het spanningsveld tussen comfort en leefmilieu middels het beperken van het energieverbruik van gebouwen alsook op de emissies van schadelijke stoffen in het milieu.

Geen mooie praatjes maar een gedegen specialisme uit eigen ervaringen, opgedaan tijdens de vele projecten.

Een geheel nieuw en revolutionair warmtesysteem roept vragen op, dat zijn we ons terdege van bewust. Elke geïnteresseerde klant kan ons bedrijf dan ook op afspraak vrijblijvend bezoeken. Zien, ervaren en aan den lijve overtuigd raken. Maxxinno kent dus geen geheimen of addertjes onder het gras, maar maakt waar wat men beloofd.

MAXXINNO ervaringen.
Hier vindt u enkele spontane reacties van klanten die Maxxinno producten kochten en gebruikten... Lees verder HIER.

U komt toch ook?
Bezoek op afspraak onze Maxxinno Experience Showroom... Lees verder HIER.

Referentie-projecten: https://www.maxxinno.nl/projecten 

Maxxinno is ook in het bezit van een Google+ pagina, zie hiervoor HIER.

Gratis adviseurs

Ons kantoor werkt sinds 2007 als 1 van de vele professionele adviseurs mee aan de website http://www.gratisadviseurs.nl/huis-&-tuin/interieur/verwarming/infrarood-verwarming.html We hebben hier uit maatschappelijk oogpunt voor gekozen omdat we geinteresseerden de mogelijkheid wilde bieden om middels deze snelle weg ook vragen te kunnen stellen. In onze rubriek "infrarood verwarming" werden per jaar ongeveer 350 vragen naar tevredenheid beantwoord en gewaarderd met 9.6.

I.v.m. de vele vragen middels onze website bezitten wij door tijdsgebrek niet meer de mogelijkheid om vragen gesteld via gratisadviseurs.nl te beantwoorden. Wij verzoeken u derhalve contact op te nemen middels ons e-mailadres info@maxxinno.nl of via onze contactpagina https://www.maxxinno.nl/contact

 

 

  • Maxxinno Experience Showroom
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels spiegel