WONEN EN WERKEN

HET ORGINEEL! iHeatpanels zijn als hoofdverwarming uniek in hun soort.

iHeatpanels van Maxxinno kunnen uw huidige hoofdverwarming compleet vervangen. Het is als verwarmingspaneel uitsluitend bij Maxxinno en haar officieel erkende dealers verkrijgbaar.

Maxxinno Verwarmingspanelen, het origineel in infrarood verwarming 

• Infrarood verwarming, al het goede van zonnestralen.
• Infrarood verwarming, meest gezonde warmte voor mens en dier.
• Infrarood verwarming, meest energiezuinig, comfortabel en veelzijdig.
• Infrarood verwarming, een eigen gepatenteerde thermostaat.

De unieke besparing betreffende het lage energieverbruik van een iHeatpanel ontstaat door een constant samenspel tussen de speciaal voor stralingswarmte bedoelde en hiermee unieke draadloze thermostaat (I.S.D.) en het iHeatpanel. Daarnaast kan één enkel iHeatpanel, dankzij het grote bereik, onder een hoek van 160 graden een groot gebied bestrijken Tot 40 m2. Gevoelsmatig kan men spreken over “een zachte warme deken dat zeer sereen op u neerdaalt”.

De warmte ervaart u als zachte warme zonnestralen maar dan zonder de schadelijke gevolgen voor de huid. Samengevat, een heerlijke en eerlijke natuurlijke warmte, voor mens en dier.
Onze missie is het om een omvangrijke bescherming van de natuur te bewerkstelligen door het gebruik van een eenvoudig toepasbare en zeer energiezuinige infraroodverwarming. Dit alles naast een comfortabele warmte zoals men deze in de 21e eeuw mag verwachten.

• Infrarood verwarming, in principe eenvoudig zelf te installeren en mee te verhuizen.
• Infrarood verwarming, decoratief, functioneel en hartverwarmend.
• Infrarood verwarming, volledig gecertificeerd en onder gebruik van hoogwaardige materialen samengesteld.

Qua design is veel mogelijk, evenals extra-vermogen-panelen (HT en PION) voor b.v. toepassingen op buitenterrassen, deels overdekte overkappingen, hoge plafonds, industriele magazijnen, glazen serres, veeteeld en overige agrarische ruimtes, etc. Ook wanneer u een deel van een ruimte wenst te verwarmen leent het Pion-panel zich uitstekend voor het hoogste comfort. Het PION-paneel kan zelfs tot op 8 meter hoogte geplaatst worden, en wanneer op de juiste hoogte geplaatst, kan 1 enkel paneel maar liefst 40 m2 verwarmen. Na een in verhouding lage investering in onze duurzame verwarmingsmethode is de terugverdientijd (ROI) al snel bereikt dankzij een enorme besparing op het gasverbruik, het onderhoud, en installatiekosten bij het gebruik van een iHeatpanel.

Informeer vrijblijvend en laat u verrassen !

www.maxxinno.nl